BİR DÜNYADIR KADINLAR; GÖZLERİYLE GÜLEN, KALPLERİYLE KONUŞAN, BAKIŞLARIYLA BÜYÜLEYEN...KADINLARIN BU GİZEMLİ DÜNYASINI KEŞFETMEYE VE KENDİNİZİ DAHA İYİ ANLAMAYA NE DERSİNİZ???HER ŞEY SİZİN İÇİN...

21 Mart 2008 Cuma

2008 plaj modası

Birbirinden ünlü modacılar, tasarladıkları mayo ve bikinileri, birbiri ardına düzenledikleri defilelerle görücüye çıkardı.

Yaz yaklaşmaya başladığında her kadının en büyük derdidir; “Nasıl bir bikini alsam?” Siz plaj giysilerinizi seçmeyi önümüzdeki yaza kadar ertelemeyin, çünkü yaz modası çoktan belli oldu bile. Siz de inceleyin ve hoşunuza gidenleri seçin.

Bikini altları küçükmeye devam etse de, fazla kilolarım var giyemeyeceğim diye düşünmeyin, çünkü önümüzdeki yaz şortlu bikiniler geri geliyor. Mayolar her zaman olduğu gibi yine moda, mayokini ise yükselmeye devam ediyor.

Modellerin yarısından fazlasında üçgen bikini üstleri kullanılmış. Hem zarif hem de kışkırtıcı görüntüsü bu modelleri modacıların vazgeçilmezleri arasına yerleştirdi bile. İpli bikiniler çok fazla göze çarpmazken, ince kenarlı modeller oldukça popüler.

Tıpkı sokaklar gibi plajlar da çok renkli. Ve bu renklilik uzunca bir süre modayı terk etmeyeceğe benziyor. Eğer cesursanız, bikini seçiminde iddialı davranabilirsiniz, iddialı renkler, iddialı modeller... Çünkü bu yaz tüm kıyafetler gerçekten çok iddialı.




Hiç yorum yok: