BİR DÜNYADIR KADINLAR; GÖZLERİYLE GÜLEN, KALPLERİYLE KONUŞAN, BAKIŞLARIYLA BÜYÜLEYEN...KADINLARIN BU GİZEMLİ DÜNYASINI KEŞFETMEYE VE KENDİNİZİ DAHA İYİ ANLAMAYA NE DERSİNİZ???HER ŞEY SİZİN İÇİN...

27 Aralık 2008 Cumartesi

Makyaj Felaketleri

Makyajla mucizeler yaratıp bir periye de dönüşebilirsiniz, bir kabusa da!
İşte kabus gibi makyajlar...





Güzel yıldız Broke Hogan, bu makyaj stiliyle ciddi anlamda güzelliğini gölgelemiş. Göz altlarına sürdüğü beyaz far ve abartılı kirpikleri çok dikkat çekiyor. Ayrıca allığını fazla kaçırmış.



Bülent Ersoy'un makyaj hatalarını saymakla bitiremeyiz. Bir kere çok abartılı makyaj yapıyor. Bu da kendisini olduğundan daha yaşlı gösteriyor. Ayrıca far sürme şekli yanlış. Gözlerini çekik gösterme sevdasından bir an önce vazgeçmeli.



Günlük hayatta ve "Binbir Gece" de gayet hoş ve doğru makyajla görmeye alışkın olduğumuz Ceyda Düvenci, burada görüldüğü gibi bir fotoğraf çekiminde makyaj artistinin azizliğine uğramış. Gözleri çok fazla ön plana çıkartılmak istenmiş ancak nedense aşağı bakıyorlar. Ayrıca dudaklarının şekli nasıl olduysa, olduğundan farklı görünüyor.



Cher en büyük hatayı, makyaj olarak sadece göz kapaklarına turuncuya yakın bir far sürmekle yapmış. Oysa, mürdüm veya füme tonlarındaki bir farla çok daha çekici görünebilirdi.



Gwen Stefani gibi kırmızı rujuyla özdeşleşen Christina Aguilera, bu haliyle çekici ama yaşından çok fazla büyük görünüyor.



İlginç makyaj tarzıyla dikkat çeken Kat Von D's yine bir ödül törenine gelirken elektrik mavisi abartılı farı ve bu renge hiç mi hiç yakışmayan kiremit rengi rujunu sürmüş.


Çılgın tarzıyla dikkat çeken Yıldız Tilbe, acil olarak yeşil fardan vazgeçmeli, füme, siyah veya bronz tonlarına yönelmeli.

Hiç yorum yok: