BİR DÜNYADIR KADINLAR; GÖZLERİYLE GÜLEN, KALPLERİYLE KONUŞAN, BAKIŞLARIYLA BÜYÜLEYEN...KADINLARIN BU GİZEMLİ DÜNYASINI KEŞFETMEYE VE KENDİNİZİ DAHA İYİ ANLAMAYA NE DERSİNİZ???HER ŞEY SİZİN İÇİN...

30 Haziran 2008 Pazartesi

Yaz modası çok renkli

Markalar gençlere yönelik koleksiyonlarında canlı renklere, mini şort ve eteklere işlemeli jean kumaşlara yer veriyor.

Bu sezon gençlere yönelik tasarımlarda eğlence teması ön planda. Koleksiyonlar hem çocuksu hem fenimen hem de spor. Kısacık etek ve şortların altına platform ayakkabılar giyiliyor.Belleri yüksek jean'leri kalın örgü kemerler süslüyor. Tahta Afrika stili bilezikler de en az kıyafetler kadar ön planda.Giyimde sınır yok, hemen herşey kombileniyor; şık diye nitelendirebileceğiniz bir eteğin üzerine spor bir mont, spor bir pantolonun altına da dore topuklu ayakkabılar giyebilirsiniz.

Kapriler bu yazın vazgeçilmezi

Kapriler bu yaz hem bayan, hem erkek koleksiyonlarının gözdesi, Kaprileri tişörtlerle yada kısa montlarla birarada kullanabilirsiniz.

Pırıltılı işlemeler

Koleksiyonlarda uçuşan canlı renklerde kumaşların üzereini dore payetler, jean etek ve pantolonları işe enkli işlemeler süslüyor. Etnik detaylar ağırlıkta ve kemerler giysilerin vazgeçilmez parçası.

Ayakkabılar renklendi

Ayakkabılar bu yaz klasik renklerin dışında mor, yeşil, turuncu, sarı ve mavi gibi canlı renklerde tasarlanmış.

Keten şapkalar

Şapka önemli bir yaz aksesuarı. Birçok marka renkli keten ve pamuklu kumaştan şapkalarını büyük tokalar ve gizli kumaşlarla süslüyor.

Hasır topuklar yaza damgasını vuracak

Şortlar bu yaz herzamankinden dahja kısa. Mini şortları askılı bluzlarla ve spor ceketlerle giyebilirsiniz.Kıyafetinizi platform topuklu ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Hasır topuklar ise bu yaza damgasını vuracak gibi.

Jean yine çok gözde

Jean her sezon olduğu gibi bu sezonda çok moda. Markalar koleksiyonlarında jean eteklere, elbiselere ve ceketlere yer veriyor. Kısa ve uzun kollu jean elbiseler ince kemerlerle tamamlanıyor.

Hiç yorum yok: