BİR DÜNYADIR KADINLAR; GÖZLERİYLE GÜLEN, KALPLERİYLE KONUŞAN, BAKIŞLARIYLA BÜYÜLEYEN...KADINLARIN BU GİZEMLİ DÜNYASINI KEŞFETMEYE VE KENDİNİZİ DAHA İYİ ANLAMAYA NE DERSİNİZ???HER ŞEY SİZİN İÇİN...

20 Nisan 2008 Pazar

Doğru iç çamaşırını seçmek

Kadınların en mahrem dünyasıdır iç çamaşırı... Hiç kimsenin görmeyeceğini bilsek bile hep en güzelini seçmeyi ve hep en güzelini giyinmeyi isteriz. Fakat iç çamaşırı seçmek kıyafet seçmek kadar kolay değildir. Bazı kuralları vardır. İç çamaşırı seçerken dikkat etmemiz gereken belirli noktalar vardır. Üzerimizde güzel durmasından başka rahat etmemiz de oldukça önemlidir. Ne de olsa bütün gün içimizde bir yerlerde saklanıp duracaktır. Rahatlık: sizi sıkan, rahatsız eden bir iç çamaşırı giyinmek oldukça kötü bir durumdur. Ne kadar güzel olursa olsun mutlaka içinde rahat davranabileceğiniz bir iç çamaşırı seçmelisiniz. Ölçünüzü kontrol edin: Kendi vücut ölçünüze uygun olan bir çamaşır seçmelisiniz. Örneğin küçük göğüslere sahipseniz büyük görünsün diye büyük ölçülerde bir sütyen almaya kalkmayın. Bu sizi gün boyu rahatsız eder. Giysilerinizi düşünün: Eğer açık renk kıyafetler tercihinizse sürekli koyu renklerde iç çamaşırı almanız bir işe yaramaz çünkü giymeniz mümkün olmaz.Ya da transparan giyinmeyi tercih edenlerdenseniz dantelli bir iç çamaşırı tüm gizliliğinizi ortadan kaldıracaktır.


G-String: Çoğu kadın g-string giyinmekten kaçar oysa artık her vücuda göre bulmak mümkün ve kullandıkça yararlarını görebilirsiniz.

Malzemeye dikkat: İç çamaşırında kullanılan malzemeye dikkat etmeniz gerekir. İpeksi string bir külot pantolonların ya da ince eteklerin altında oldukça hoş durabilir.

Rengi önemli: Kendi ten renginize uygun iç çamaşırı seçmenizde yarar var özellikle de siyah ve beyaz pantolonların altına giyinmek için. Çünkü beyaz bir pantolonun altına yine beyaz bir iç çamaşırı giyinmek oldukça çirkin duracaktır. Bunun yerine ten rengini tercih etmelisiniz.

Birbirine uydurun: Çoğu kadın kimsenin görmeyeceğini bilseler dahi sütyen ve külodun takım olmasına dikkat ederler. Çünkü kendilerini böyle daha seksi hissederler.

Hiç yorum yok: