BİR DÜNYADIR KADINLAR; GÖZLERİYLE GÜLEN, KALPLERİYLE KONUŞAN, BAKIŞLARIYLA BÜYÜLEYEN...KADINLARIN BU GİZEMLİ DÜNYASINI KEŞFETMEYE VE KENDİNİZİ DAHA İYİ ANLAMAYA NE DERSİNİZ???HER ŞEY SİZİN İÇİN...

11 Mart 2008 Salı

Kadınların Hayran kaldıklar Dünyanın en pahalı mücevherleri



Chopard

Mavi elmas yüzük
Doğal renkli değerli taşların en nadidesi mavi elmasın beyaz altınla birleştiği bu yüzük 18 karat ve 16.26 milyon dolar değerinde…


Garrard

Yakut gerdanlık
14 milyon dolar
155 karatlık pırlanta gerdanlık üzerine yerleştirilen bu 40.63 karat kalp şeklinde yakut İngiliz mücevher firmasının koleksiyonun en pahalı parçası. Gerdanlık istenildiğinde taca da dönüştürülebiliyor.



Neil Lane

Pırlanta gerdanlık
4 milyon dolar
Los Angeles kökenli bir marka olan Neil Lane, mücevherlerini genellikle Oscar töreninde boy gösteren yıldızlarının üstünde sergiliyor. Bu gerdanlık ise üstünde taşıdığı 140 karatlık pırlanta ile koleksiyonun en pahalı parçalarından…



DeBeers

Marie Antoinette gerdanlık
3.7 milyon dolar
Fransız kraliçesinin adıyla anılan bu gerdanlık 8.05 karat beyaz pırlanta, iki adet sarı renkte 7.06 ve 5.24 karat oval elmas ve 1.84 karatlık pembe elmasın birleşimiyle göz kamaştırıyor. Gerdanlığın üstünde toplam 181.1 karatlık pırlanta bulunuyor.




. Stern

Venus gerdanlık
3.17 milyon dolar
Bu sade fakat asil görünümlü altın gerdanlık ise üzerinde taşıdığı 110 kıratlık elmas taşlarla göz dolduruyor.


Chopard

Zümrüt yüzük
2.14 milyon dolar
Lüks saat ve mücevher üreten Chopard’ın koleksiyonunda bir çok pahalı parça bulunmakta fakat elmas, zümrüt ve platini birleştiren bu yüzük, koleksiyonun en öne çıkan parçaları arasında.




Tiffany

Novo sarı elmas yüzük
1.35 milyon dolar
Tiffany’nin platin ve sarı altın üstünde bulunan 25.27 karatlık elmas taştan oluşan bu yüzük tüm kadınların kalbini kolayca çalabilir.




Van Cleef and Arpels

Fermuar gerdanlık
1.2 milyon dolar
Beyaz altın ve 50 karatlık pırlantanın birlikte kullanıldığı tasarım sonucunda fermuarı andıran bir gerdanlık ortaya çıkmış. Gerdanlığı dilerseniz bilezik olarak da kullanabiliyorsunuz.




Oscar Heyman

Safir yüzük
1 milyon dolar
Yaratıcı tasarımlarıyla bilinen New York’un ünlü mücevher markası Oscar Heyman’ın 50 karatlık safir ve elması birleştirdiği yüzük sıra dışı görünümüyle dikkat çekiyor.




Bulgari

Elisia safir ve pırlanta gerdanlık
325 bin dolar
Elisia’nın yeni koleksiyonunun parçası olan gerdanlığın oval zincirinin üzeri 24 karatlık pırlanta ve mavi safir taşlarla süslü. Gerdanlığın son parçası ise yine bu değerli taşlarla süslü bir gözyaşı şeklinde…

Hiç yorum yok: