BİR DÜNYADIR KADINLAR; GÖZLERİYLE GÜLEN, KALPLERİYLE KONUŞAN, BAKIŞLARIYLA BÜYÜLEYEN...KADINLARIN BU GİZEMLİ DÜNYASINI KEŞFETMEYE VE KENDİNİZİ DAHA İYİ ANLAMAYA NE DERSİNİZ???HER ŞEY SİZİN İÇİN...

3 Mart 2008 Pazartesi

İmajınız elden geçmek istiyorsa

İmaj son on yılın en popüler sözcüğü olmuş durumda. Üstelik boyundan büyük işlere kalkışıyor. Kendi kendine kimseyi karıştırmadan bir ilişkiyi başlatıp bitirebiliyor. Hem de bütün bunlar çok kısa zamanda daha konuşmaya başlamadan oluyor.

Profesyonel iş hayatında imajın rölü yadsınamayacak ölçüde büyük. Karşımızdakini ister istemez dış görünüşle yargılayıp, onun hakkındaki notumuzu ilk 3 saniyede veriyoruz. Öyleyse biraz dikkat ile olumlu yönde gelişecek imaj için kapı aralamak gerek.



- Ayakkabıları onarın, cilalayın: Ayakkabı, özellikle kadınların erkeklerde ilk dikkat ettikleri kıyafet öğesidir. Paranızın satın alabileceğinin en iyisini alın. Günün klasiklerine yatırım yapın.



- Takım elbise ve spor ceket söz konusuysa bedeninizi ve iyi bir terziyi bilin: Ceketin omzu tam oturmalı. Gömleğin kolu bileklerinizde bitmeli, önü kolayca kapanmalı. Tıknaz ya da kısa boylu iseniz üç düğmeli ceketlerden kaçının. Her zaman yün ve kaşmir gibi doğal kumaşları tercih edin. Pamuklu kumaşlar yaz ayları için uygun olacaktır.



- Kendinize en çok yakışan rengi bilin: Herkesin doğasına yakışan bir renk vardır. Profesyonel renk analistleri bunu sizin için kolaylıkla belirleyecektir. En azından sizi tanıyan arkadaşınıza da sorabilirsiniz. Sizi canlı gösteren renkleri belirlemede yardımcı olacaktır.



- Kaliteli bir çantaya yatırım yapın: Görünüşünüzde ve kendinize olan güvende yardımcı olacak en önemli aksesuardır. Deri olanını tercih edin. Hafta sonları ise daha rahat kullanımlı olanları seçebilirsiniz.



- Dolabınızı inceleyin ve son bir yıldır giymedikleriniz varsa verin: Bir kıyafeti son yılda giymediyseniz bir daha kolay kolay giymeyeceksiniz demektir. Gelecek sene moda olur diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü tüketimi artırmak için trendler hiç bir zaman aynı olarak geri gelmiyor. Ufak detaylar bütünde büyük farklar yaratıyor.

Hiç yorum yok: