BİR DÜNYADIR KADINLAR; GÖZLERİYLE GÜLEN, KALPLERİYLE KONUŞAN, BAKIŞLARIYLA BÜYÜLEYEN...KADINLARIN BU GİZEMLİ DÜNYASINI KEŞFETMEYE VE KENDİNİZİ DAHA İYİ ANLAMAYA NE DERSİNİZ???HER ŞEY SİZİN İÇİN...

29 Şubat 2008 Cuma

2008 şapka modası

Bu yılın şapka modasında her tarza uyum sağlayacak, hemen her model ve renk şapkanın kullanılması dikkat çekiyor. Yani fötrden kaskete, kovboy modelinden deriye kadar aklınıza gelebilecek her tür modelle karşılaşacağız bu kış. Sezon şapkaları sadece modelleri değil, renkleriyle de farklı alternatifler sunuyor. Bu yıl çok moda olan bej tonları, pastel renkler, kırmızı, sezonun en trendy rengi gri ve her zamanki gibi siyah şapka modasında bayrağı önde taşıyan renkler olarak çıkıyor karşımıza. Tabii ekoseli, çizgili, logolu, desenli ve ve Sonia Rykiel koleksiyonunda gördüğümüz gibi örgü şapkaları da unutmamak gerek.

Dünyaca ünlü tasarımcılar da bu sezon birbirinden ilginç ve iddialı şapkalar tasarladı. Özellikle Jean Paul Gaultier, defilelerinde koleksiyonu tamamlayan şapkalarıyla ilgi çekti. Oldukça farklı formlarıyla dikkat çeken bu sıradışı şapkalar, tüyler ve tüllerle zenginleştirilmişti. Tabii her şapka modeli herkese yakışacak diye bir şey yok. Herkesin, tipine ve amacına uygun bir şapka modeli seçmesi gerekiyor. Örneğin; güçlü ve maskülen görünmek isteyen kadınlar fötr, biçimli bir kafa yapısına sahip olan küçük yüzlüler melon, cazibeli ve gizemli kadını oynamak isteyenler tüllü ve tüylü, uzun boyunlular ise büyük şapkaları tercih edebilirler.

Hiç yorum yok: